Program "Mladi u akciji" Evropske Unije, kao takav, trajaće do kraja 2013. godine Na sajtu : http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch možete pronaći informacije vezane za javne konsultacije o budućnosti evropskog programa za mlade.
Opširnije...
"Grupa Hajde da...", nakon Foruma za uspostavljanje Nacionalne agencije za mlade, održanog 01.07.2010. godine, organizuje Medjunarodnu konferenciju "Treba N(acionalna) A(gencija) za M(lade)!", od 12-13. oktobra 2010.
Opširnije...
U okviru projekta biće organizovan četvorodnevni intenzivni trening za učesnika iz organizacija/institucija iz Srbije i Crne Gore koje su prijavile projekat ili već primile sredstva kroz program Mladi u akciji EU, sa ciljem razvoja stavova, veština i znanja sa ciljem da vode i upravljaju projektima u međunarodnom i interkulturalnom ambijentu.
Opširnije...
Grupa "Hajde da..." iz Beograda, kao zvanično imenovana Kontakt tačka za Program Evropske unije "Mladi u akciji", u saradnji sa lokalnim kancelarijama za mlade je u toku maja, juna i jula realizovala četiri lokalna treninga za razvoj projekata u EU formatu.
Opširnije...
Mladi u Srbiji u ovom trenutku ne mogu u potpunosti da koristi dobrobiti programa Evropske unije ''Mladi u akciji'', jer je preduslov za to kreiranje nacionalne agencije za mlade (NA).
Opširnije...
Grupa „Hajde da…“ kao Kontakt tačka za program Mladi u akciji EU sa zadovoljstvom može da konstatuje da su, nakon predaje projekat u februarskom roku Programa Mladi u akciji EU, organizacije iz Srbije dobile procentualno najveći broj projekata u jednom roku od početka implementacije Programa Mladi u akciji.
Opširnije...
Grupa „Hajde da...“, kao zvanično imenovana kontakt tačka za program Evropske Unije «MLADI U AKCIJI», u saradnji sa lokalnim kancelarijama za mlade organizuje u toku maja, juna i jula treninge u Despotovcu, Novom Bečeju, Blacu i beogradskoj opštini Savski venac.
Opširnije...
U periodu od 25. - 29. aprila, 2010 u Nišu je održan trening na kome je učestvovalo 23 predstavnika/ca omladinskih organizacija, organizacija koje rade sa mladim i Kancelarija za mlade iz Srbije.
Opširnije...
Cilj projekta je podizanje kapaciteta regionalnih i lokalnih kancelarija za mlade (KZM), kao i omladinskih NVO i organizacija koje rade sa mladima, širom Srbije, kako bi u što većoj meri i na što kvalitetniji način uzeli učešće u Programu „Mladi u akciji“ i koristili sredstva iz ovog fonda Evropske unije.
Opširnije...
Četvorodnevni intenzivni trening imaće za cilj da unapredi razumevanje svih elemenata projektnog formulara Programa “Mladi u akciji” EU, kao i šansa da, uz stručno nadgledanje trenera/eksperata, projekat bude detaljno razrađen.
Opširnije...
Opšti cilj treninga je da poboljša kvalitet projekata u okviru Programa „Mladi u akciji“ Evropske Unije u kojima su uključene organizacije iz Jugoistočne Evrope.
Opširnije...
Grupa "Hajde da..."  iz Beograda i Edukativni Centar iz Kruševca, kao zvanično imenovane Kontakt tačke za program Evropske Unije „MLADI U AKCIJI organizuju niz dvodnevnih treninga u gradovima i opštinama širom Srbije.
Opširnije...
Grupa "Hajde da..."  iz Beograda i Edukativni Centar iz Kruševca, kao zvanično imenovane Kontakt tačke za program Evropske Unije „MLADI U AKCIJI organizuju više dvodnevnih treninga koji će obučiti predstavnike/ce omladinskih organizacija, organizacija koje se bave mladima, lokalnih i regionalnih Kancelarija za mlade kako da napišu projekat i dobiju finansijska sredstva u okviru programa Mladi u Akciji Evropske Unije (više informacija o ovom programu EU na adresi http://www.mladiuakciji.rs/o_programu.php)
Opširnije...
Grupa "Hajde da..." iz Beograda i Edukativni Centar iz Kruševca, kao zvanično imenovane Kontakt tačke za program Evropske Komisije „MLADI U AKCIJI“ su, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, realizovale od 8.-14. marta na Fruškoj Gori trening koji je imao za cilj podizanje kapaciteta 28 omladinskih organizacija, kao i lokalnih i regionalnih Kancelarija za mlade,  kako bi u što većoj meri i na što kvalitetniji način uzeli učešće u Programu Mladi u akciji (MuA) Evropske Unije. Opširnije...
Grupa "Hajde da..." iz Beograda i Edukativni Centar iz Kruševca, kao zvanično imenovane Kontakt tačke za program Evropske Komisije „MLADI U AKCIJI“, uz podršku Ministarstva omladine i sporta pokreću projekat koji ima za cilj podizanje kapaciteta omladinskih organizacija, lokalnih i regionalnih Kancelarija za mlade kako bi u što većoj meri i na što kvalitetniji način uzeli učešće u Programu Mladi u akciji (MuA) Evropske Unije. Opširnije...
This Training Course is the first one organized in SEE related to the actual introduction of the Youthpass certificate within Youth in Action Programme activities in the region. Opširnije...
1 2
Kontakt tačke u Srbiji:
logo Hadje da... logo Edukativni centar Kruševac logo Balkan IDEA Novi Sad
Partneri:
logo ministarstvo omladine i sporta logo Youth logo Salto logo Education, Audiovisual & Culture Executive Agency logo Ec europa logo TEMPUS logo ccp