03.11.2014.

Poziv za učešće na Nacionalnom Erazmus+ informativnom danu

 

 

Nacionalni Erazmus+ informativni dan posvećen konkursima programa Erazmus+ biće održan u petak, 14. novembra 2014. godine u hotelu „Metropol“, Bulevar Kralja Aleksandra 69, Beograd, sala “Ivo Andrić”. Skup organizuju Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija za Srbiju i Grupa “Hajde da…” Kontakt tačka za Erazmus+: Mladi u akciji, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta i Delegacije Evropske unije u Srbiji.

 

Na skupu će biti predstavljeni konkursi za projekte za 2015. godinu za sve delove programa Erazmus+ koji pokrivaju obrazovanje i mlade. Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima za razmenu studenata i dalje unapređenje visokog obrazovanja, kao i razmeni omladinskih radnika i mobilnosti mladih.

 

Na konferenciji će govoriti gđa Antonela Đorđo iz Izvršne agencije za programe iz oblasti obrazovanja, kulture i medija kao i gosti iz mađarske Nacionalne agencije za program Erazmus+ tj. Tempus Foundacije iz Budimpešte – g. Sabolč Bokodi i gđa Sofia Fekete.

 

Registracioni formular za učešće na informativnom danu se nalazi na sledećem linku: http://erasmusplus.rs/prijava-za-nacionalni-erazmusplus-informativni-dan/?langkl=lat.

 

Molimo Vas da registracioni formular popunite najkasnije do 11. novembra 2014 godine do 23:59 časova.

Draft verziju agende skupa možete pogledati na ovom linku: http://erasmusplus.rs/wp-content/uploads/2014/10/Nacionalni-ErazmusPlus-Info-Dan-draft-agenda-SRB.pdf?langkl=lat.

 

 

 

Kontakt tačke u Srbiji:
logo Hadje da... logo Edukativni centar Kruševac logo Balkan IDEA Novi Sad
Partneri:
logo ministarstvo omladine i sporta logo Youth logo Salto logo Education, Audiovisual & Culture Executive Agency logo Ec europa logo TEMPUS logo ccp