22. januar, 2010.


POZIV ZA UČEŠĆE NA TRENINGU ZA PISANJE PROJEKATA ZA PROGRAM MLADI U AKCIJI EVROPSKE UNIJE


Da li je tvoja organizacija ili kancelarija za mlade otpočela razvoj projekta za program "Mladi u akciji" Evropske Unije? Da li ste zajedno sa partnerskim organizacijama popunili jedan deo projektnog “on-line” formulara, ali vam je potrebna podrška da ga završite? Da li nameravate da projekat pošaljete u Brisel u nekom od sledećih rokova u toku 2011. godine? Da li vam možda (ranije) projekat nije bio odobren, pa vam treba podrška da ga popravite/bolje definišete?

Ukoliko je odgovor na neka od gore navedenih pitanja DA , pozivamo te da se prijaviš na sledeći trening i program podrške u organizaciji Grupe "Hajde da..." kao Kontakt tačke za program Mladi u akciji EU.

Četvorodnevni intenzivni trening imaće za cilj da unapredi razumevanje svih elemenata projektnog formulara Programa "Mladi u akciji" EU, kao i šansa da, uz stručno nadgledanje trenera/eksperata, projekat bude dodatno razrađen. U okviru treninga će biti obrađeno pisanje projekata u okviru pod-Akcije 3.1 (treninga i umrežavanja i  omladinske razmene) i Akcije 2. Evropske volonterski servis. Trening će se održati u periodu od 23. - 27. februara, 2011-e u Nišu.

Nakon treninga, svim učesnicima/ama treninga će biti pružena intenzivna tromesečna podrška u razvoju projekata koja će uključivati komunikaciju telefonom i elektronskom poštom, kao i sastanke sa trenerima/ekspertima.

Da biste se prijavili za učešće na Treningu, potrebno je da popunite formular koji možete preuzeti OVDE i da ga pošaljete Grupi "Hajde da...", na adresu: srdjan@hajdeda.org.rs, najkasnije do 14. februara, 2011. Broj mesta je ograničen!

Trening i program podrške organizuje Grupa "Hajde da..." iz Beograda (kao zvanično imenovana kontakt tačka za Program Evropske unije "Mladi u akciji"), a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.Trening

Kontakt tačke u Srbiji:
logo Hadje da... logo Edukativni centar Kruševac logo Balkan IDEA Novi Sad
Partneri:
logo ministarstvo omladine i sporta logo Youth logo Salto logo Education, Audiovisual & Culture Executive Agency logo Ec europa logo TEMPUS logo ccp