02.05.2010.

ODRŽAN TRENING ZA PISANJE PROJEKATA ZA PROGRAM MLADI U AKCIJI EVROPSKE UNIJE

U periodu od 25. - 29. aprila, 2010 u Nišu je održan trening na kome je učestvovalo 23 predstavnika/ca omladinskih organizacija, organizacija koje rade sa mladim i Kancelarija za mlade iz Srbije. Učesnici su, uz podršku Trenerskog tima Mladi u akciji - Srbiji imali prilike da unaprede razumevanje svih elemenata projektnog formulara Programa "Mladi u akciji" EU i da uz stručno nadgledanje trenera/eksperata bude započeta detaljna razrada projekta za projekte u okviru pod-Akcije 3.1 (treninga i umrežavanja i  omladinske razmene) i Akcije 2.

Nakon treninga svim učesnicima/ama ćebiti pružena intenzivna podrška u razvoju projekata koja će uključivati komunikaciju telefonom i elektronskom poštom, kao i sastanke sa trenerima/ekspertima.
Trening i program podrške organizuje Grupa "Hajde da..." iz Beograda (kao zvanično imenovana kontakt tačka za Program Evropske unije "Mladi u akciji"), a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

slika slika slika slika


Baner - Trening

Kontakt tačke u Srbiji:
logo Hadje da... logo Edukativni centar Kruševac logo Balkan IDEA Novi Sad
Partneri:
logo ministarstvo omladine i sporta logo Youth logo Salto logo Education, Audiovisual & Culture Executive Agency logo Ec europa logo TEMPUS logo ccp